Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker America

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in America? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in America! Op dit platform delen wij nuttige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-america

Een schoonmaakster in America zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in America inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in America vergelijken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat de opdracht beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan nuttige bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht America

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in America

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in America, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Grubbenvorst, Lottum, Meterik en Hegelsom.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. Bijgaand bieden wij een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,40 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in America. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen de €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot €18,25 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in America hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in America?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie