Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grubbenvorst

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Grubbenvorst? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Grubbenvorst! Op ons portaal bekijk je volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-grubbenvorst

Een schoonmaakster in Grubbenvorst inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Grubbenvorst inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast zijn er diverse vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Grubbenvorst vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er nuttige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grubbenvorst

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Grubbenvorst

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Grubbenvorst, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Lottum, Sevenum, America en Meterik.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,10 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte heeft effect op de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Grubbenvorst. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen ongeveer €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot zo’n €20,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Grubbenvorst hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Grubbenvorst?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie