Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meterik

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Meterik? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Meterik! Op deze website delen wij praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-meterik

Een schoonmaakster in Meterik inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Meterik inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Meterik inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meterik

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Meterik

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Meterik, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in America, Grubbenvorst, Hegelsom en Melderslo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere organisaties in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Meterik. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot €16,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Meterik hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Meterik?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie