Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Velden

Wil je een schoonmaakhulp in Velden? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Velden! Op ons portaal bekijk je diverse tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-velden

Een schoonmaakster in Velden inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Velden inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Velden vergelijken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn speciale Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Venlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Velden

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Velden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Velden, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lomm, Arcen, Steyl en Tegelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Velden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen plus minus €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot €19,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Velden kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Velden?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie