Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Arcen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Arcen? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Arcen! Op ons portaal lees je veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-arcen

Een schoonmaakster in Arcen zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Arcen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Arcen inhuren

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan speciale portalen die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Venlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Arcen

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Arcen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Arcen, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Belfeld, Reuver, Lomm en Velden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al voor €13,10 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Arcen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen ongeveer €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot zo’n €17,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Arcen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Arcen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie