Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Dordrecht

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Nieuw-Dordrecht? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Nieuw-Dordrecht! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je handige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-dordrecht

Een schoonmaakster in Nieuw-Dordrecht inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuw-Dordrecht inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuw-Dordrecht opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke websites die daarbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Dordrecht

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nieuw-Dordrecht

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Dordrecht, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Erica, Klazienaveen-Noord, Barger-Compascuum en Emmer-Compascuum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,40 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuw-Dordrecht. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen plus minus €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot €17,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Nieuw-Dordrecht huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuw-Dordrecht?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie