Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Prinsenbeek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Prinsenbeek? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Prinsenbeek! Op deze pagina ontdek je volop tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-prinsenbeek

Een schoonmaakster in Prinsenbeek zoeken

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Prinsenbeek inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Prinsenbeek vinden

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van diverse Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Breda.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Prinsenbeek

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Prinsenbeek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Prinsenbeek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Terheijden, Wagenberg, Willemstad en Oudemolen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel verstrekken we een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Prinsenbeek. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €19,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Prinsenbeek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Prinsenbeek?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie