Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Willemstad

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Willemstad? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Willemstad! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij praktische tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-willemstad

Een schoonmaakster in Willemstad inhuren

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Willemstad inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Willemstad vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige applicaties die daarbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Willemstad

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Willemstad

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Willemstad, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Prinsenbeek, Terheijden, Oudemolen en Heijningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle karweitjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €13,20 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Willemstad. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot zo’n €17,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Willemstad huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Willemstad?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie