Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Moerdijk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Moerdijk? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Moerdijk! Op deze pagina lees je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-moerdijk

Een schoonmaakster in Moerdijk zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Moerdijk inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Moerdijk zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Moerdijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Moerdijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Moerdijk, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Breda, Etten-Leur, Halderberge en Rucphen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Moerdijk. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen +/- €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €16,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Moerdijk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Moerdijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie