Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rucphen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Rucphen? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Rucphen! Op onze schoonmaakwebsite vind je concrete tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-rucphen

Een schoonmaakster in Rucphen vinden

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Rucphen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Rucphen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Kies diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Rucphen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rucphen

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Rucphen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rucphen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Halderberge, Moerdijk, Roosendaal en Tholen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene dienstverleners in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Rucphen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen +/- €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot +/- €19,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Rucphen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Rucphen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie