Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Moordrecht

Wil je een schoonmaakhulp in Moordrecht? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Moordrecht! Op deze pagina bieden we veel tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-moordrecht

Een schoonmaakster in Moordrecht gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Moordrecht inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Moordrecht inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Zuidplas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Moordrecht

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Moordrecht

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Moordrecht, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Stolwijk, Berkenwoude, Reeuwijk en Boskoop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (regionaal) al voor €12,70 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse bedrijven in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Moordrecht. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Groningen.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot wel €19,75 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die gedaan worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Moordrecht huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Moordrecht?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie