Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuidplas

Wil je een schoonmaakhulp in Zuidplas? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Zuidplas! Op dit platform ontdek je handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zuidplas

Een schoonmaakster in Zuidplas gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Zuidplas inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Zuidplas opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Zuidplas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuidplas

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Zuidplas

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zuidplas, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Capelle aan den IJssel en Krimpenerwaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder tref je een overzicht met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene organisaties in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zuidplas. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Groningen.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot +/- €17,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Zuidplas hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zuidplas?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie