Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Capelle aan den IJssel? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Capelle aan den IJssel! Op deze website vind je handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-capelle-aan-den-ijssel

Een schoonmaakster in Capelle aan den IJssel vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Capelle aan den IJssel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Capelle aan den IJssel inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er diverse online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Capelle aan den IJssel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Capelle aan den IJssel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Capelle aan den IJssel, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zuidplas, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard en Gouda.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bieden wij de meest voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,10 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmakers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Capelle aan den IJssel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot zo’n €19,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Capelle aan den IJssel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Capelle aan den IJssel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie