Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Krimpen aan den IJssel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Krimpen aan den IJssel? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Krimpen aan den IJssel! Op deze website bekijk je nuttige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-krimpen-aan-den-ijssel

Een schoonmaakster in Krimpen aan den IJssel vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Krimpen aan den IJssel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Krimpen aan den IJssel zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale bemiddelaars die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Krimpen aan den IJssel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Krimpen aan den IJssel

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Krimpen aan den IJssel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Krimpen aan den IJssel, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Alblasserdam, Molenlanden, Zuidplas en Capelle aan den IJssel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei organisaties in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Krimpen aan den IJssel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot +/- €18,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Krimpen aan den IJssel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Krimpen aan den IJssel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie