Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasbommel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Maasbommel? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Maasbommel! Op dit platform vind je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-maasbommel

Een schoonmaakster in Maasbommel vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Maasbommel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Maasbommel inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op handige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in West Maas en Waal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasbommel

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Maasbommel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Maasbommel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Altforst, Appeltern, Alphen en Heerewaarden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,40 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Maasbommel. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €23,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot zo’n €19,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Maasbommel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Maasbommel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie