Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Uffelte

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Uffelte? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Uffelte! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-uffelte

Een schoonmaakster in Uffelte zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Uffelte inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Uffelte zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. We raden aan om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan handige online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Uffelte

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Uffelte

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Uffelte, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Diever, Wapse, Havelterberg en Darp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,60 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmakers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Uffelte. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot €19,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Uffelte kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de grootte van het huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Uffelte?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie