Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Havelterberg

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Havelterberg? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Havelterberg! Op deze pagina vind je volop tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-havelterberg

Een schoonmaakster in Havelterberg gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Havelterberg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Havelterberg vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er speciale websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Havelterberg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Havelterberg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Havelterberg, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Uffelte, Diever, Darp en Havelte.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het volgende deel bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,60 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte heeft effect op gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Havelterberg. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen ongeveer €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot +/- €17,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over afwassen of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Havelterberg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Havelterberg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie