Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Drenthe

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Provincie Drenthe? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Provincie Drenthe! Op onze schoonmaakwebsite vind je volop tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,10 als uurtarief.

Een schoonmaakster in Provincie Drenthe vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Provincie Drenthe inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Provincie Drenthe vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van nuttige online zoekmachines die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Drenthe

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel delen wij een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.
Bekijk alle schoonmaakbedrijven in Coevorden, Emmen, Borger-Odoorn, Hoogeveen, De Wolden, Meppel, Westerveld, Ooststellingwerf, Noordenveld, Assen, Midden-Drenthe, Aa en Hunze en Tynaarlo.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,40 p/uur.

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot +/- €19,25 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Provincie Drenthe huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Provincie Drenthe?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.