Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Assen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Assen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Assen! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-assen

Een schoonmaakster in Assen gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Assen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Assen opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt schoonmaken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan verschillende websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Assen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Assen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Assen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Assen, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Westerkwartier en Noordenveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf bekijk je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor zorgt voor de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Assen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen +/- €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot wel €15,25 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Assen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Assen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie