Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hoogland? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Hoogland! Op dit platform lees je concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-hoogland

Een schoonmaakster in Hoogland inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Hoogland inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Hoogland inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Amersfoort.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogland

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hoogland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hoogland, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hooglanderveen, Stoutenburg, De Glind en Achterveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder check je een lijst met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al vanaf €12,60 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hoogland. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen ongeveer €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot +/- €19,75 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over opruimen of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Hoogland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hoogland?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie