Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Achterveld

Wil je een schoonmaakhulp in Achterveld? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Achterveld! Op deze pagina bekijk je handige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-achterveld

Een schoonmaakster in Achterveld vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Achterveld inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Achterveld vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is goed om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er speciale bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Barneveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Achterveld

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Achterveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Achterveld, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Glind, Hoogland, Zwartebroek en Terschuur.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel tref je enkele veel voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €13,10 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Achterveld. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot +/- €17,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Achterveld kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Achterveld?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie