Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Barneveld

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Barneveld? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Barneveld! Op deze pagina delen wij nuttige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-barneveld

Een schoonmaakster in Barneveld gezocht

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Barneveld inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Barneveld vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn verschillende online zoekmachines die jou helpen zoeken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Barneveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Barneveld

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Barneveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Barneveld, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Amersfoort, Leusden, Soest en Eemnes.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel tref je de meest gangbare klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor zorgt voor de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Barneveld. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot zo’n €15,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klussen die uitgevoerd worden: stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Barneveld huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor onder andere ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het type woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Barneveld?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie