Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Terschuur

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Terschuur? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Terschuur! Op deze pagina bekijk je handige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-terschuur

Een schoonmaakster in Terschuur vinden

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Terschuur inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Terschuur opzoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Barneveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Terschuur

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Terschuur

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Terschuur, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zwartebroek, Achterveld, Voorthuizen en Stroe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,50 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Terschuur. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €16,00 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Terschuur kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Terschuur?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie