Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stroe

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stroe? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Stroe! Op onze schoonmaakwebsite vind je duidelijke tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-stroe

Een schoonmaakster in Stroe zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Stroe inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Stroe vergelijken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Barneveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stroe

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Stroe

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Stroe, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Voorthuizen, Terschuur, Kootwijk en Kootwijkerbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Hieronder tref je een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,00 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Stroe. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot zo’n €19,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Stroe laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Stroe?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie