Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Voorthuizen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Voorthuizen? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Voorthuizen! Op ons portaal vind je handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-voorthuizen

Een schoonmaakster in Voorthuizen inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Voorthuizen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Voorthuizen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer de opdracht wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er handige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Barneveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Voorthuizen

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Voorthuizen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Voorthuizen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Terschuur, Zwartebroek, Stroe en Kootwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Voorthuizen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €16,50 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Voorthuizen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Voorthuizen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie