Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwartebroek

Wil je een schoonmaakhulp in Zwartebroek? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Zwartebroek! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-zwartebroek

Een schoonmaakster in Zwartebroek vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Zwartebroek inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zwartebroek vinden

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ijverige schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige portalen die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Barneveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwartebroek

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Zwartebroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Zwartebroek, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Achterveld, De Glind, Terschuur en Voorthuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand tref je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al voor €13,40 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zwartebroek. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen plus minus €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot €19,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Zwartebroek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Zwartebroek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie