Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Glind

Behoefte aan een schoonmaakhulp in De Glind? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in De Glind! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-de-glind

Een schoonmaakster in De Glind gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in De Glind inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Glind opzoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van verschillende Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Barneveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Glind

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in De Glind

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in De Glind, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hoogland, Hooglanderveen, Achterveld en Zwartebroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je een lijst met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al voor €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in De Glind. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot wel €18,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in De Glind hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in De Glind?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie