Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lent

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lent? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Lent! Op dit platform verstrekken we concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-lent

Een schoonmaakster in Lent inhuren

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Lent inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lent opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan de slag gaat. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van handige webapplicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Nijmegen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lent

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Lent

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lent, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Driel, Heteren, Elst en Wamel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. Hieronder check je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al voor €13,20 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lent. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €17,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Lent kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Lent?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie