Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Driel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Driel? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Driel! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens behandelen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-driel

Een schoonmaakster in Driel zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Driel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Driel zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is slim om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn speciale platforms die jou helpen zoeken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Driel

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Driel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Driel, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Heteren, Randwijk, Lent en Elst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Driel. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen +/- €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot wel €17,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Driel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Driel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie