Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Randwijk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Randwijk? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Randwijk! Op ons portaal vind je duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-randwijk

Een schoonmaakster in Randwijk inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Randwijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Randwijk vergelijken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is slim om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Randwijk

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Randwijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Randwijk, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Dodewaard, Zetten, Heteren en Driel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,20 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei bedrijven in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Randwijk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot zo’n €19,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Randwijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Randwijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie