Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Overbetuwe

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Overbetuwe? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Overbetuwe! Op dit platform lees je praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bespreken we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-overbetuwe

Een schoonmaakster in Overbetuwe inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Overbetuwe inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Overbetuwe zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op handige Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Overbetuwe

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Overbetuwe

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Overbetuwe, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Lingewaard, Wageningen, West Maas en Waal en Druten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel bieden wij een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Overbetuwe. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €19,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Overbetuwe hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Overbetuwe?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie