Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maren-Kessel

Wil je een schoonmaakhulp in Maren-Kessel? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Maren-Kessel! Op ons portaal tref je veel tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-maren-kessel

Een schoonmaakster in Maren-Kessel gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Maren-Kessel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Maren-Kessel vergelijken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn speciale online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maren-Kessel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Maren-Kessel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Maren-Kessel, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Volkel, Odiliapeel, Lith en Lithoijen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand check je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,70 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Maren-Kessel. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Groningen.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot wel €17,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Maren-Kessel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Maren-Kessel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie