Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Erm

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Erm? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Erm! Op deze website bekijk je veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-erm

Een schoonmaakster in Erm zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Erm inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Erm zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Erm

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Erm

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Erm, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Veenoord, Holsloot, Diphoorn en Sleen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Erm. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen +/- €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot wel €15,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Erm kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Erm?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie