Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sleen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Sleen? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Sleen! Op dit platform lees je volop tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-sleen

Een schoonmaakster in Sleen gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Sleen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Sleen vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online marktplaatsen die je hierbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sleen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Sleen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Sleen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Diphoorn, Erm, Nieuw-Amsterdam en Nieuw-Weerdinge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sleen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen plus minus €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot wel €15,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Sleen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Sleen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie