Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Amsterdam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nieuw-Amsterdam? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Nieuw-Amsterdam! Op onze schoonmaakwebsite lees je duidelijke tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-amsterdam

Een schoonmaakster in Nieuw-Amsterdam gezocht

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuw-Amsterdam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuw-Amsterdam zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Amsterdam

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Nieuw-Amsterdam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Amsterdam, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Sleen, Diphoorn, Nieuw-Weerdinge en Collendoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €12,80 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuw-Amsterdam. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot €20,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Nieuw-Amsterdam hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nieuw-Amsterdam?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie