Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Weerdinge

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nieuw-Weerdinge? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Nieuw-Weerdinge! Op deze pagina ontdek je praktische tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-weerdinge

Een schoonmaakster in Nieuw-Weerdinge gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Nieuw-Weerdinge inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuw-Weerdinge zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat de opdracht wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er verschillende online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Weerdinge

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Nieuw-Weerdinge

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Weerdinge, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nieuw-Amsterdam, Sleen, Collendoorn en Rheezerveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuw-Weerdinge. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen de €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot zo’n €19,50 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuw-Weerdinge huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nieuw-Weerdinge?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie