Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rheezerveen

Wil je een schoonmaakhulp in Rheezerveen? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Rheezerveen! Op deze website delen wij handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-rheezerveen

Een schoonmaakster in Rheezerveen vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Rheezerveen inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Rheezerveen inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is slim om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er handige vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rheezerveen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Rheezerveen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Rheezerveen, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Collendoorn, Nieuw-Weerdinge, Heemserveen en Diffelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf tref je enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,30 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere organisaties in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Rheezerveen. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen gemiddeld €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €16,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Rheezerveen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rheezerveen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie