Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heemserveen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Heemserveen? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Heemserveen! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je diverse tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-heemserveen

Een schoonmaakster in Heemserveen inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Heemserveen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Heemserveen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige Apps en websites die daarbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heemserveen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Heemserveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Heemserveen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Rheezerveen, Collendoorn, Diffelen en Rheeze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je een opsomming met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Heemserveen. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen plus minus €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot wel €15,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Heemserveen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Heemserveen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie