Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Smakt

Wil je een schoonmaakhulp in Smakt? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Smakt! Op ons portaal vind je nuttige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-smakt

Een schoonmaakster in Smakt gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Smakt inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Smakt inhuren

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Smakt

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Smakt

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Smakt, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Vierlingsbeek, Maashees, Vredepeel en Merselo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Smakt. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen de €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €17,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Smakt kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Smakt?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie