Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vredepeel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Vredepeel? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Vredepeel! Op deze pagina tref je handige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-vredepeel

Een schoonmaakster in Vredepeel gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Vredepeel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vredepeel vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op nuttige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vredepeel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Vredepeel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Vredepeel, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Smakt, Vierlingsbeek, Merselo en Veulen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende aanbieders in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vredepeel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen de €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot €18,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Vredepeel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Vredepeel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie