Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hengelo

Wil je een schoonmaakhulp in Hengelo? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Hengelo! Op ons portaal tref je diverse tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-hengelo

Een schoonmaakster in Hengelo zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Hengelo inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Hengelo opzoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn praktische bemiddelaars die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hengelo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hengelo

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Hengelo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Hengelo, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oldenzaal, Losser, Enschede en Haaksbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we een opsomming met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hengelo. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen ongeveer €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €15,50 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Hengelo hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Hengelo?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie