Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldenzaal

Wil je een schoonmaakhulp in Oldenzaal? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Oldenzaal! Op deze website lees je nuttige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-oldenzaal

Een schoonmaakster in Oldenzaal zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Oldenzaal inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Oldenzaal inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van diverse applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Oldenzaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldenzaal

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oldenzaal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oldenzaal, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Losser, Dinkelland, Hengelo en Enschede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder vind je een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €12,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oldenzaal. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen plus minus €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €18,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Oldenzaal huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oldenzaal?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie