Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dinkelland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Dinkelland? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Dinkelland! Op ons portaal delen wij concrete tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-dinkelland

Een schoonmaakster in Dinkelland inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Dinkelland inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Dinkelland zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dinkelland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Dinkelland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dinkelland, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Almelo, Borne, Losser en Oldenzaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Dinkelland. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen ongeveer €23,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot wel €18,75 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Dinkelland laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Dinkelland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie