Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Weerselo

Wil je een schoonmaakhulp in Weerselo? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Weerselo! Op dit platform bekijk je duidelijke tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-weerselo

Een schoonmaakster in Weerselo zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Weerselo inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Weerselo zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op handige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Weerselo

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Weerselo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Weerselo, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rossum, Saasveld, Denekamp en Beuningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Hieronder delen wij een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende dienstverleners in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Weerselo. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen om en nabij de €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €15,25 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Weerselo kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Weerselo?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie