Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Onna

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Onna? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Onna! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-onna

Een schoonmaakster in Onna inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Onna inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Onna vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige portalen die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Onna

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Onna

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Onna, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kallenkote, De Bult, Zuidveen en Basse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder vind je een lijst met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,40 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Onna. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €15,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Onna laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Onna?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie