Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steenwijkerland

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Steenwijkerland? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Steenwijkerland! Op deze pagina bekijk je duidelijke tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-steenwijkerland

Een schoonmaakster in Steenwijkerland gezocht

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Steenwijkerland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Steenwijkerland opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steenwijkerland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Steenwijkerland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Steenwijkerland, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ooststellingwerf, Heerenveen, Urk en Noordoostpolder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder check je een lijst met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €12,70 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Steenwijkerland. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot zo’n €18,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Steenwijkerland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Steenwijkerland?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen tussen de €275,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie