Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steenwijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Steenwijk? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Steenwijk! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we veel tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-steenwijk

Een schoonmaakster in Steenwijk vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Steenwijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Steenwijk inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende portalen die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steenwijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Steenwijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Steenwijk, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Tuk, Witte Paarden, Sint Jansklooster en Vollenhove.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse dienstverleners in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Steenwijk. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot zo’n €19,75 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Steenwijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Steenwijk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie