Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Witte Paarden

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Witte Paarden? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Witte Paarden! Op schoonmakerzoeken.nl tref je diverse tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-witte-paarden

Een schoonmaakster in Witte Paarden vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Witte Paarden inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Witte Paarden opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op nuttige Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Witte Paarden

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Witte Paarden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Witte Paarden, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Baars, De Pol, Tuk en Steenwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,70 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Witte Paarden. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen +/- €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot +/- €19,75 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Witte Paarden huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Witte Paarden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie