Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tuk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Tuk? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Tuk! Op dit platform ontdek je veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-tuk

Een schoonmaakster in Tuk vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Tuk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Tuk inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan praktische Apps en websites die daarbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tuk

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Tuk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Tuk, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Witte Paarden, Baars, Steenwijk en Sint Jansklooster.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Tuk. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen plus minus €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot €18,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Tuk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Tuk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie