Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Baars

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Baars? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Baars! Op deze pagina vind je volop tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-baars

Een schoonmaakster in Baars gezocht

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Baars inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Baars inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat je precies verwacht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende platforms die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Baars

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Baars

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Baars, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in De Pol, Willemsoord, Witte Paarden en Tuk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel tref je een lijst met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Baars. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot €18,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Baars kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Baars?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie